Jdi na obsah Jdi na menu

Informace k týmovému focení

5. 10. 2020

Sraz platí v 16:00 před recepcí Androva stadionu (u hlavní tribuny), prosím o dochvilnost. Následně se přesuneme do šaten na hale za severní tribunou.

V šatnách se děti převlečou do připraveného oblečení. S každým dítětem může do šatny jeden rodič pro výpomoc s oblékáním. Děti s sebou ať mají pouze sportovní obuv, případně vhodné teplejší oblečení podle počasí (termoprádlo, mikinu...). Vzhledem ke koronavirovým opatřením budeme muset využívat šatny po skupinkách, proto prosím o trpělivost a spolupráci při střídání.

Na hrací plochu budou mít přístup pouze děti, rodiče budou muset počkat mimo stadion. Jedná se opět o koronavirové opatření. Proto prosíme, aby děti při focení znaly své jméno i přijmení, případně tyto informace sdělte ještě před focením někomu z trenérů. I po celém měsíci si ještě u některých nových tváří nejsme jisti. :-)  

Každý z rodičů si může přímo na místě objednat libovolné množství fotografií. Focení zajišťuje firma https://www.hracskekarty.cz/. Níže přikládáme ceník. Promyslete si, prosím, detaily Vaší objednávky už předem, významně tím urychlíte celý průběh akce. Při objednávce, prosím, počítejte s min. 1 ks kartičky pro Sigmu (pro lepší seznámení s dětmi a na památku :))

Děkujeme. 

cenik-hracskekarty.jpg